lótusz szútra

2 Ananga Ranga, az Illatos kert és a Tao is, me-. Ivekből szintén idézek ebben a könyvben. Az ANANGA RANGA. Két évvel azután, hogy a Káma Szútra megjelent.

Az udvarlás és az érzések tudtul adása jelek és más kül- sőségek segélyével. IV. Mit kell a férfinak tennie, ... lések és bókok művészetét.

Látva, hogy éppen egy mozsártörővel baj- lódom, így szólt hozzám: - Az Ösvény keresője kockára teszi az életét a Tanért, ugye? Vajon helyesen teszi?

A három axióma, amelyre a Mágia szutra felépül, a következő: ... felismerni, hogy hasonló kielégültséggel jár, mint a jóllakás, vagy szerelmi ölelés.

A Tang-korban élte virágkorát a Huayan iskola, amely a kínai buddhizmus sajátos iskolája, Indiában nem létezett, de tanai Kínából elterjedtek Koreába és ...

A Szív Szútra/2/ értelmezését két csoportra fogjuk osztani: a cím ... Paramita Szíve Szútra esetén a Pradzsnya Paramita a Dharma és a szív a hasonlat.

amelybe beraktak minden nagy dobozt. Huzatos errefelé az idő, mikor hét dimenzióból fúj egyszerre a szél! Olyan magányos vagyok, mikor hangyák a galaktikák,.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.