www.napsugar.ro/archivum/2018-2019/szivarvany-2019-05.pdf

24 мая 2019 г. ... hanem ahol t ér véget. T s ipszilon! Büszkén, hetykén párt alkotnak szép kettecskén, éldegélnek ty-vé válva. Ez kettejük találmánya.

www.napsugar.ro/archivum/2018-2019/szivarvany-2019-05.pdf - kapcsolódó dokumentumok

24 мая 2019 г. ... hanem ahol t ér véget. T s ipszilon! Büszkén, hetykén párt alkotnak szép kettecskén, éldegélnek ty-vé válva. Ez kettejük találmánya.

26 мар. 2019 г. ... kukac. Hova, hova, köpcös kukac? Megyek, vár a nagy földkupac. ... Kukac ingyen sosem fárad. ... Ötlet és rajz: KOVÁCS RÉKA RHEA.

gombát – mutatta a kosarát Nagymama. Alkonyodott. A gombászók hazafelé vet- ték az irányt. Otthon Anyáék és a vendégek már alig várták érkezésüket.

megkezdődött a farsangi ünnepség: a gyerekek álarcokat, jelmezeket, fé- ... Farsang az óvodában ... jól elrejtőzik, nehogy észrevegye a felnőtt.

1 янв. 2018 г. ... Macskajaj, macskajaj. Mire való a ricsaj? Mi kopog, mi zörög? Kiáll belőle a szög. Seregély, seregély. Mire való a veszély?

Az órarend mellé tudásszomjat és néhány baglyos kézimunkát küldünk nektek, ... Már többször is közöltük rajzos Szivárvány-ábécénket. Tanévkezdő lapszámunk.

Sün mese. Tüskéshátú sün barátom,. Merre jártál, mondd, a nyáron? Itt az ősz, a lomb lehullt már,. Most látlak, hogy előbújtál. Körmöd kopog, eliramlasz.

Jön Karácsony, pilinkéz a hó, szívközépen ez az érzés ... Tegnap késő délután Karácsonyi Angyal- ... dunk, mintha körtáncot járnánk, karácsony-.

Megjött a Télapó, leosont a kéményen, hosszú, csíkos zoknikba ... érkezik a Mikulás december 5-én. ... ragasztod a rajz szerint. Ha nyílik az üdvözlet,.

mese közben nem kérdez- tek semmit tőlem. Mert ... Mese a lyukról. Apa lyukakat ásott az udvaron. Kiásott ... korodra feledékeny lettél.

vágta ki, és színez- te a tojástartó nyu- ... A Sajtember találkozott a Sünivel, aki sírt. ... a nyuszi, a Süni is itt talált menedéket. A gomba megvédte.

Tojásfestő Nyuszik, van-e panaszotok? ... nulni a tojásfestés csínját-bínját, de a nyuszik elkergették. ... A hímes tojásokról mintát is.

Forgalmista. Én vagyok a forgalmista,. Az én nevem Forgó Pista. Forgok erre, forgok arra,. Jár a szemem jobbra-balra. Éjjel álmomban is firgek-forgok,.

Jó reggelt, Bors néni. Friss ma az idő. Mit visz, Bors néni? Lencsét viszek, füstölt húst. Mit visz még, Bors néni? Fenyőágat tobozzal.

őzike, odatrappolt a szarvas- bika, odagurult Sün Sámuel, ... felkérte az őzikét, Hapci ... Alig várjuk a kifestős rajzokat, de a kézimunkákat.

az ajtókban, hogy a farsangi jó hangulat egy percre se illanjon el – mesélte Kerekes Melinda és Menyhárt Katalin óvó néni.

tudott kinyögni. – Személyesen! És hálából, mivel útba igazítottatok, ma éjszaka azzá változhattok, amivé akartok! döbrentey ildikó. Picinke a maszkabálban ...

Medve koppan: kipp-kopp, kipp-kopp hófúvás föd minden titkot... Csúszkál három jegesmedve egy jéghegyen megdermedve. KOVÁCS ANDRÁS .ERENC. JÉGVILÁG ...

szép vakációt kívánunk kicsiknek és nagyoknak! SZIVÁRVÁNY ... ZELK ZOLTÁN. MEGÉRETT A. CSERESZNYE. Megérett a cseresznye, piroslik az ágon.

a képek alapján. DONKÓ LÁSZLÓ. KARÁCSONYI. KUKUCSKA. Kicsi voltam, ... Viszi már a jó öreg Mikulás a sok ajándé- ... Nem sokáig gondolkodott Mikulás bácsi,.

3 дек. 2007 г. ... Ma lesz Karácsony este! – világosította fel a fenyőfa. – Mi az a Karácsony? – kíváncsiskodott a madár. KOVÁCS ANDRÁS. A kis veréb.

Kívánunk vidám nyarat – a Szivárvány alatt! 2010. JÚNIUS ... szemelgetett: Jók a mesék, a Csipike postája, szépek a rajzok, a kifestők, élethűek a képek.

te jön a Mikulás, re mé lem, ajándékot is hoz majd. Le- het, hogy fázni fog a lá ba, gon dol tam, hadd melegítse meg a tűznél... És ha már ég.

Vadmalac, az Ebadta sehogyan sem akart hinni a. Csipikéről szóló híresztelésnek. Méghogy Réz Úr! Miféle Réz. Úr? Hiába próbált azonban Csipike felé ...

RUSZ LÍVIA rajza. Page 4. VERESS ZOLTÁN. HA FÁZTOK. Tél-este. Odafönn száz csillag, rengeteg villódzó fényözön úgy pillog, úgy remeg. Ha fáztok, szökjetek.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy árva királylány. Volt koronája, se- lyemköpenye, palotája, a pa- lotában fényes ebédlőter- me, az ebédlőteremben fa ...

Szemlátomást csúnyább és csúnyább leszel, te óriás fülű! – nevették a nyulak. És a nyúl mind szomo- rúbb lett. Volt azonban egy titka. Óriási fülével sokkal.

Angyal zenél aranyhárfán,. Odabent én, nagyi, papó,. Kint meg vattacukor a hó. ÁLDOTT, BOLDOG. KARÁCSONYT ... Magdolna tanító néni színes papírból szab-.

Legszebb színeiddel fesd ki a karácsonyi képet! ... ÜDVÖZLET. Míg anyuka süt-főz, készíts karácsonyi üdvöz- ... Mert karácsony van, és ilyenkor az embe-.

füzesi magda. Barátom, a. Megylek-vár. Legyen tél, tavasz vagy nyár, ... Szerinted melyik rajz mellé milyen arc illik? ... kerekes zsuzsa rajzai.

A mese. Bűvös könyv a mese, világ a kereke. Kis mező, réz-erdő, ... falnivalót, mert még néhány hét, és kezdhetjük a téli ... Aranyos kis kabalám.

egyből fejetlen a sárkány. BAK SÁRA rajza. 4. Page 5. 5. TOLNA ÉVA. SÁRKÁNYOS MESE. Jó leszel házőrzőnek ... egyfejű, kóbor sárkány vagyok.

18 июн. 2009 г. ... Én vagyok a híres boltos,. Fehér ingem fagylaltfoltos. Fagylaltot árulok, felhőket bámulok,. Sok fagyit egyetek, én hozzájárulok.

2 февр. 2021 г. ... Aranyhaj, egy csillámpóni, Hook kapitány, egy félelmetes szamuráj és egy egészen aranyos méhecske. Az asztalfőn Hangya mama ült,.

Kacsa mama, kérlek, bukj a víz alá, tudd meg, ki fogta meg a barátomat! Kacsa mama így kiáltott a gyermekeinek: Háp-háp, gyorsan bújjatok el a nádasban!

három huszár minden reggel világra száll. Felhőt kaszál, erdőt kuszál, vihart habar három huszár. SIMAI MIHÁLY. Szárnyas lovon három huszár ...

be ők is. Ugye, hogy még a nevemet sem tudja – duzzogott magában Pillelány. – Mesélj, milyen volt az iskola – kérdezte otthon Nagymama. traista júlia.

Végtére a róka szólalt meg: Ugyan, ha meg nem sérte- ném, nem mondaná meg az úr, hogy miféle nemzetség? Én vagyok a Kacor király! Kacor király? Soha hírét.

26 февр. 2019 г. ... Nagymama – szólt a mese végén –, ami- ... A lányoknak könnyezik már a szeme. Torma! Torma! A kisfiúknak ... Esti mesét nézni. Játszani.

31 июл. 2018 г. ... 53. szám alatti, MOM PARK Bevásárlóközpont átruházására vonatkozó tranzakciót, melynek megfelelően az ingatlan átruházásának legfőbb.

Mrs J Wroth ... One of our talented Year 10 pupils, Isabella Hydes, hit all the right notes ... In the field, they started well as Oliver Wroth and Andrew.

5 мая 2019 г. ... Anyák napi szabadnap ... napi dnap yát. t, lé,. NAGYÁLMOS ILDIKÓ. Anyák napi ... is megállják helyüket: ajándék- dobozkákat díszítettek,.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.